Autoverhuur Zuidelijk-Afrika

Ervaar de vrijheid van een self-drive avontuur in Zuidelijk Afrika! Bij ons kunt u vertrouwen op kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service. Ontdek prachtige landschappen, diverse culturen en ongerepte natuur op uw eigen tempo.

Met onze zorgvuldig geselecteerde auto’s en deskundige ondersteuning, kunt u genieten van een zorgeloze reiservaring. Verken bestemmingen zoals de Victoria Falls, de stranden van Mozambique en het Kruger National Park met de flexibiliteit van een huurauto. Maak uw reis naar Zuidelijk Afrika onvergetelijk met een self-drive avontuur!

Ga met vertrouwen op pad en maak een onvergetelijke self-drive avontuur in Afrika. Reserveer vandaag nog uw ideale voertuig!

4×4 autoverhuur inclusief camping equipment

Toyota hilux double cab 4x4

De Toyota hilux double cab 4x4 is een van de meeste betrouwbare 4x4 huurauto’s voor een selfdrive safari door afrika. Beschikbaar voor 2 tot 5 personen.

Vanaf € 90,- per dag

Toyota hilux double cab 4x4 HILCAM

Deze Toyota hilux is ideaal voor 2 reizigers of gezinnen. De uitklapbare tent is binnen 60 seconde opgezet.

Vanaf € 115,- per dag

Toyota landcruiser 79 4x4-CruC2

De sterke en betrouwbare Toyota landcruiser is perfect voor een selfdrive safari om de meest afgelegen plekken te ontdekken in Zuidelijk Afrika.

Vanaf € 115,- per dag

Toyota landcruiser 79 4x4-CruC4

De Toyota landcruiser CruC4 is ideaal voor een selfdrive safari met 4 personen.

Vanaf € 120,- per dag

Toyota landcruiser 79 4x4-CruCAM

De Toyota landcruiser CruCAM is ideaal voor 2 personen en erg gemakkelijk op te zetten door de uitklapbare tent. De CruCAM is voorzien van extra luxe zoals een eigen douche.

Vanaf € 135,- per dag

Autohuur zonder camping equipment

Toyota hilux double cab 4x4

De Toyota hilux double cab 4x4 is een van de meeste betrouwbare 4x4 huurauto’s voor een selfdrive safari door afrika.

Vanaf € 81,- per dag

Toyota fortuner 4x4

Een fijne en betrouwbare gezinsauto voor 4 tot 7 personen. Door de hoge ligging van de auto is het de ideale auto voor het spotten van wilde dieren!

Vanaf € 96,- per dag

Toyota landcruiser 79 4x4-Crus

De Toyota landcruiser Crus is sterk en betrouwbaar en perfect voor een selfdrive safari met 2 tot 4 personen door de meest afgelegen plekken in zuidelijk afrika.

Vanaf € 117,- per dag

Personen auto’s

Voor een selfdrive reis door Zuid-Afrika is het huren van een 4x4 niet noodzakelijk, in een personen auto is het ook heel goed mogelijk om Zuid-Afrika te ontdekken.

Vanaf € 20,- per dag

Campers

Discoverer 4

Deze betrouwbare camper is te huur in Zuid-Afrika en is van alle luxe voorzien. Er zijn 4 slaapplekken een keuken en een douche en toilet.

Vanaf € 110,- per dag

Discoverer 6

Deze betrouwbare camper is te huur in Zuid-Afrika en is van alle luxe voorzien. Er zijn 6 slaapplekken een keuken en een douche en toilet.

Vanaf € 120,- per dag