Botswana

Ontdek Botswana

Botswana is een land vol met verassingen zoals de bijzondere Okavango delta met zijn prachtige landschap en wilde dieren! Of de Kalahari woestijn met zijn rode zand en de Bush men cultuur.

Het is geen enkel probleem om Botswana te verkennen met een self-drive reis de wegen zijn relatief goed en de mensen vriendelijk en behulpzaam. Tijdens een self-drive reis kun je er voor kiezen om te kamperen en/of in accommodaties te verblijven.

Naast self-drive reizen heeft Jouw Afrika reis ook hele bijzondere groepsreizen. Deze groepsreizen zijn in kleine groepen (max 12 personen) en nemen je mee door de meest bijzondere wildparken zoals Moremi game reserve, de Okavango delta en Chobe national park.

75513527_2513878471999350_6966645337335267328_n

Meer weten?

Accomodatie

Botswana heeft accommodatie en campings voor ieder budget, wil je genieten van prachtige lodges of ben je juist opzoek naar een reis met een klein budget? Alles is mogelijk.

View More

Self-drive/groepsreis

Het maken van een self-drive door Botswana kan uitdagend zijn,het is daarom ook belangrijk om er ovr na te denken of een self-drive voor jou wel geschikt is. Kun je zonder enkel probleem een wiel vervangen? En als je echt off road wil rijden, is het belangrijk je goed te verdiepen hoe je een wiel vervangt in zacht zand. Is dat allemaal net even iets te veel? dan is het misschien een goed idee om mee te gaan op een groepsreis.

View More

Botswana en Namibië

Het is leuk om een land zoals Botswana te combineren met bijvoorbeeld Namibië. De landen hebben compleet verschillende landschappen wat het combineren van deze twee landen heel bijzonder maakt.

View More