Gravel Afrika

Gravel Afrika

Gravel Afrika is een samenwerking tussen een kleinschalig reisbureau www.jouwafrikareis.nl en Tom & René, 2 enthousiaste gravelrijders uit Nederland. Hoe is dit ontstaan? Tessa van Jouw Afrika reis zag een film van Rae op komoot Buy a Donkey en driect was ze verkocht! Dat Tessa vaak en in Zuid Afrika is omdat ze met Jacques een Zuid afrikaan is getrouwd hielp natuurlijk wel mee. Na een aantal gesprekken met Jamie een fanatieke lokale gravel gids in Zuid-Afrika was Gravel Afrika een feit. Door de combinatie van Tessa met haar ervaring in het samenstellen van droomreizen in Zuidelijk Afrika, en de ervaring van Jamie, die helemaal thuis is op de gravelwegen van Zuidelijk Afrika, Namibië en Lesotho staat Gravel Afrika garant voor een unieke gravel ervaring.

Gravellen in Zuid-Afrika is een unieke en onvergetelijke ervaring. Zuid-Afrika is een prachtige en gastvrije land. Je fietst hier uren door wisselende landschappen die je altijd weer versteld doen staan. Daarnaast vind de lokalen bevolking het ook geweldig als er mensen op de fiets langs komen! Vaak staan e fanatiek te zwaaien en ze vinden het geweldig om even een praatje met je te maken!

1

Meer informatie?

Vul dan het contact formulier in

Accomodatie

Tijdens onze groepsreizen in Zuid-Afrika verblijven we in kleinschalige accommodaties, de kwaliteit van deze accommodaties zal je tijdens de hele reis versteld doen staan! Wil je en reis op maat dan kunnen we de reis helemaal aanpassen op jouw wensen denk bijvoorbeeld aan luxe lodges of juist de gehele reis op de camping bij een boer! Alles kan! Al de accommodaties waarmee we werken zijn persoonlijk door mij uitgekozen om er zeker van te zijn dat jullie allemaal kennis zullen maken met de echte zuid Afrikaanse gastvrijheid.

View More

De routes

De routes die worden gefietst tijdens de reis zijn allemaal eerst door ons zelf verrekent! Wat de routes zo uniek maken zijn de afwisseling in landschappen en natuurlijk de lokale bevolking! De groepsreizen worden begeleid door een lokalen gids en een Nederlandse gids.

View More