Kenia

Ontdek Kenia

De landschappen, de wilde dieren, de mensen en de lodges. Alles in Kenia is bijzonder en onvergetelijk. Het prachtige amboseli national park met het uitzicht op de Kilimanjaro, Samburu met cultuur en de Special Five, Masai mara met de Wildebeest migration en zo kan ik nog eindeloos door gaan.

Voor iedereen is er iet wils in Kenia, denk bijvoorbeeld aan een 7 daagse safari met als afsluiting 5 dagen aan een prachtig wit strand.

Reizen door Kenia kan op verschillende manieren, met een 4x4, trein en/of vliegtuig. Bij Jouw Afrika reis is alles mogelijk en stellen we zonder enkel probleem een reis samen op het door jullie gewenste budget.

75036509_1169333703257791_6118905667408363520_n

Meer weten?

Actief

Hou je er niet van om veel stil te zitten? Geen probleem, in Kenia kun je prachtige actieve reizen maken! Denk bijvoorbeeld aan een paard-safari of het beklimmen van mount Kenia!

View More

Trein

Hoe leuk is het om samen met de lokalen bevolking de high speed trein te nemen? De trein rijd nog niet door het hele land maar het is mogelijk om parken zoals Tsavo east en Tsavo west te bezoeken met de trein, dit scheelt veel tijd en geld!

View More

Zon, zee en strand

Jullie vakantie afsluiten met een bezoek aan het strand? Dan is dat in Kenia zeker mogelijk! Kenia heeft prachtige witte zand stranden waar je heerlijk kunt relaxen.

View More

Ontdek Kenia met deze onvergetelijke huwelijksreis. Ga opzoek naar de big 5 in wildparken zoals Masai mara en Amboseli. En geniet van witte stranden en een blauwe zee aan de kust.

Bekijk de reis

De ultiem safari reis voor het hele gezin. Bezoek prachtige safari parken zoals Samburu en Masai mara en eindig de reis met een week aan het strand met een prachtige blauwe zee.

Bekijk de reis

Ontdek verschillende wildparken in Kenia zoals het bekende Masaai mara en Amboseli. Sluit de reis af met 3 nachten aan een prachtig wit strand met een blauwe zee.

Bekijk de reis
Vind hier
Jouw Droomreis