Tanzania

Ontdek Tanzania

Tanzania is wereld beroemd doordat de hoogste berg van Afrika in het land staat! Maar natuurlijk is de Kilimanjaro niet het enigste wat dit bijzondere land te bieden heeft. De prachtige natuur parken, wilde dieren en de bevolking maken een bezoek aan Tanzania compleet!

Willen jullie Tanzania ontdekken met een self-drive vakantie? dan is dat bij Jouw afrika reis mogelijk. In Samenwerking met Tanzania unravelled plannen we jouw persoonlijke self drive reis naar Tanzania. De reis is te maken zonder gids! dus tijdens de reis heb je al de vrijheid. Tijdens de reis slaap je in accommodatie aangepast op jullie budget.

Naast Self-drive reizen is het natuurlijk ook mogelijk Tanzania te ontdekken met privéreizen en groepsreizen.

Meer weten?

Vervoer

Het is mogelijk om op verschillende manieren door Tanzania te reizen. Maak een self-drive, ga op stap met een gids of vlieg van locatie naar locatie.

View More

Actief

In Tanzania ben je aan het juiste adres voor een actieve reis! Denk bijvoorbeeld aan het beklimmen van de Kilimanjaro! Naast het beklimmen van de Kilimanjaro zijn er nog tal van andere prachtig wandeltochten te maken in dit bijzondere land!

View More

Zon, zee en strand

Jullie vakantie afsluiten met een bezoek aan het strand? Dan is dat in Tanzania zeker mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan een strand vakantie op Zanzibar. Of verblijf aan de kust rondom Dar al salam!

View More

Een self-drive reis door Tanzania. Bezoek bijzondere locaties zoals Lake Manyara, Ngorongoro crater, Arusha nationaal park ein eindig de reis aan het strand in Bagamoyo

Bekijk de reis