Disclaimer

Algemeen
Tessa Goes Global is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer 66627664 en is verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel, gebruik is deze toestemming niet nodig. Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud
Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website. Tessa Goes Global streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Tessa Goes Global aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen. Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Tessa Goes Global niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Tessa Goes Global geeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in reizen naar Afrika. Eventuele tik- en drukfouten kunnen niet worden voorkomen. Tessa Goes Global is niet aansprakelijk voor en niet gebonden aan dergelijke fouten en vergissingen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud te wijzigen.

Aan de berichtgevingen die Tessa Goes Global publiceert kunnen geen rechten ontleed worden.

Vragen of klachten
Heb je vragen, klachten of opmerkingen over deze disclaimer?
​Stuur in dat geval een e-mail naar: info@jouwzuidafrikareis.nl

Meer weten?

Neem direct contact met ons op.
We geven graag antwoord op je vragen.
Jouw Afrika Reis is aangesloten bij VVKR & VZR Garant.
Zo ben je altijd verzekerd van een veilige en zorgeloze reis.
Boek jou reis
Over ons
Onze bestemmingen
Gravel Africa
Contact
Blog
Informatie
Reisvoorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
FAQ’s

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en blijf als eerste op de hoogte van nieuwe bestemmingen en unieke reiservaringen, inclusief reistips.