Familiereizen

Een reis naar Afrika is een onvergetelijke ervaring om aan je kinderen mee te geven als ouders. Of je nu samen op zoek gaat naar wilde dieren, de diverse landschappen verkent of de gastvrijheid van de lokale bevolking ontdekt. Jouw Afrika Reis creëert graag de ideale familiereis op maat, inclusief accommodaties en activiteiten voor alle familieleden.

Voor wie

Een familiereis naar Afrika is perfect voor iedereen, of je nu met kinderen reist of niet. Het is ook een ideale keuze voor gezinnen met opa en oma die van hun pensioen genieten. Onze bestemmingen in Afrika zijn ontworpen om geschikt te zijn voor reizen met het hele gezin of de familie, ongeacht de samenstelling.

accomodaties

Bij een reis met je gezin of familie zorgen we natuurlijk voor accommodaties die hierop zijn afgestemd. Denk aan vakantiehuisjes met aparte slaapkamers voor de nodige privacy en verblijven met speciale activiteiten voor bijvoorbeeld kinderen.

activiteiten

Voor elke leeftijd zijn er geschikte activiteiten. De kleintjes kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan een rangercursus. Zijn de kinderen al wat ouder? Onderneem dan iets avontuurlijks, zoals ziplinen de Drakensbergen in Zuid-Afrika of maak een schitterende wandeling met het hele gezin.

unieke ervaringen

Een safari met de familie is een onvergetelijke ervaring die altijd bij zal blijven. Jouw Afrika Reis verrijkt deze belevenis met exclusieve privé-gamedrives, geleid door de beste lokale gidsen, op unieke locaties buiten de gebruikelijke routes.

Een onvergetelijk
familieavontuur op maat

Of je nu een jubileum viert, met de hele familie (inclusief opa en oma) op reis gaat, unieke privé-ervaringen zoekt of gewoon samen met het gezin een onvergetelijke tijd wilt beleven. Jouw Afrika Reis biedt alles voor een speciale familiereis. Van kleine tot grote groepen, van jong tot oud en van kindvriendelijk tot rustiger tempo, onze activiteiten zorgen ervoor dat iedereen zich vermaakt. Bij Jouw Afrika Reis staat samenzijn met het gezin centraal, met voldoende rust in de routes. Dus niet van activiteit naar activiteit haasten, maar langer op dezelfde plek te blijven, zodat iedereen kan doen waar hij of zij zin in heeft. Onze familiereizen worden volledig op maat samengesteld, met accommodaties en activiteiten die passen bij alle leden van de familie. Daarnaast staat Jouw Afrika Reis gedurende de reis beschikbaar om eventuele uitdagingen direct op te lossen.

Getrainde privégidsen

Bij Jouw Afrika Reis werken we nauw samen met de meest bekwame lokale gidsen en chauffeurs. We kiezen onze lokale partners persoonlijk uit, zodat je precies weet met wie je op reis gaat. Of het nu gaat om een toegewijde gids die je gedurende de hele reis begeleidt of om ervaren gidsen en rangers voor specifieke activiteiten op diverse bestemmingen; we garanderen passie en de beste training.

Culinair genieten

Tijdens jouw luxe droomreis naar Afrika streven we ernaar je een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. Terwijl je je verwondert over de wilde natuur om je heen, bereidt een lokale chef-kok de meest verrukkelijke en verse gerechten voor je. Of je nu op safari bent in de bush of een wijnreis maakt in de Westkaap, laat ons je wensen weten en Jouw Afrika Reis zorgt ervoor dat je culinaire dromen werkelijkheid worden.

Unieke locaties

Bij onze luxe reizen draait alles om de details. In plaats van te kiezen voor de standaard hotelketens, selecteren wij zorgvuldig op kleinschalige en exclusieve accommodaties op de meest betoverende locaties. Hier geniet je van zoveel privacy dat het voelt alsof je alleen bent in de wilde natuur, of dat nu te midden van de Afrikaanse bush is of aan een verlaten strand langs de Indische Oceaan.
“Wij hebben voor de tweede keer met het gezin een reis geboekt met Jouw Afrika Reis. Alles tot in de puntjes verzorgd en super genoten. Door vertraging van de aansluiting met het vliegtuig nog zaken omgegooid, Tessa regelde het allemaal. Op naar de derde keer.”

– Peter

Positieve impact en
betekenisvolle avonturen

Reizen heeft onvermijdelijk invloed op mens en natuur. Jouw Afrika Reis streeft ernaar deze impact zo positief mogelijk te maken. Wij kiezen bewust voor kleinschalige accommodaties die zich onderscheiden door hun duurzaamheid, omdat ze niet alleen de lokale economie ondersteunen, maar ook bijdragen aan het behoud en herstel van de natuur. Ons doel is het creëren van authentieke en zinvolle reiservaringen, vaak met accommodaties die beheerd worden door de lokale bevolking. Door af te wijken van de standaardroutes zorgen we ervoor dat jouw investering eerlijker wordt verdeeld over de lokale gemeenschappen. Dit resulteert in een win-winsituatie: jij ontdekt de meest ongerepte plekken en draagt zo bij aan een verbeterde levenskwaliteit voor anderen.
Zuid-Afrika telt een oneindige diversiteit aan landschappen en wilde dieren, met uitgestrekte savannes, ruige bergketens, jungle, wijngaarden en een eindeloze kustlijn. Cultureel gezien heeft Zuid-Afrika ook veel te bieden, met een multiculturele bevolking die een roerige geschiedenis deelt.
Tanzania is een droom voor natuurliefhebbers. Hier vind je de meest waanzinnige landschappen én de grootste concentratie wilde dieren ter wereld. Maar ook de Tanzanianen zelf zullen je hart veroveren. Jouw Afrika Reis laat je graag de minder bekende delen van dit prachtige land zien.
Kenia is de ultieme safaribestemming. Van het beroemde Masai Mara natuurreservaat met eindeloze savannes en de jaarlijkse grote wildebeest migratie, tot het mooie Amboseli Nationaal Park met uitzicht op de besneeuwde Mount Kilimanjaro, en zo kunnen we nog wel even doorgaan!

De sociale projecten van
Jouw Afrika Reis

Onze reizen hebben onvermijdelijk impact, en wij streven ernaar deze zo positief mogelijk te laten zijn. Door deel te nemen aan verschillende sociale projecten, zoals het jongerencentrum Songo, dragen wij bij aan het verbeteren van het leven van de lokale bevolking. Songo biedt kansarme kinderen uit een grote township van Stellenbosch de mogelijkheid om deel te nemen aan naschoolse activiteiten, gericht op zowel studie als sport. Hier ontvangen ze ondersteuning bij hun huiswerk en kunnen ze hun energie kwijt met mountainbikes en crossfietsen van Songo.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op.
We geven graag antwoord op je vragen.

Jouw Afrika Reis is aangesloten bij VVKR & VZR Garant. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige en zorgeloze reis.

Boek jou reis

Over ons

Onze bestemmingen

Gravel Africa

Contact

Blog

Informatie

Reisvoorwaarden

Privacy Policy

Disclaimer

FAQ’s

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en blijf als eerste op de hoogte van nieuwe bestemmingen en unieke reiservaringen, inclusief reistips.