Jouw exclusieve droomreis op maat gemaakt

Jouw Afrika Reis voor jouw unieke droomreis

Beleef het pure Afrika met
Jouw Afrika Reis

Jouw Afrika Reis specialiseert zich in exclusieve, op maat gemaakte droomreizen naar Afrika. Ontdek dit bijzondere continent met een reisavontuur dat volledig op jouw persoonlijke wensen en behoeften is afgestemd. Onze reizen zijn tot in de kleinste puntjes verzorgd, zodat jij alleen maar hoeft te genieten.

Met Jouw Afrika Reis word je meegenomen naar de nog onontdekte plekken van Afrika. Plekken waar het contact met de vriendelijke lokale bevolking nog authentiek is en waar je de adembenemende Afrikaanse landschappen nog helemaal voor jezelf hebt.

Al onze bestemmingen en accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd en persoonlijk bezocht. Daarnaast werken we uitsluitend samen met lokale partners en geven we de voorkeur aan kleinschalige, community-owned accommodaties om ervoor te zorgen dat jouw exclusieve droomreis ook duurzaam is.

Meer weten over Jouw Afrika Reis? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Ervaar Afrika in
ultieme luxe

Kies voor een luxe reis van Jouw Afrika Reis voor een onvergetelijke reiservaring. Met uiterste zorg en met aandacht voor de kleinste details samengesteld, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Verwacht ultieme luxe, kleinschaligheid, duurzaamheid en altijd ver weg van de massa. We werken direct samen met de beste lokale gidsen en organisaties. Daarnaast selecteren wij onze accommodaties persoonlijk, waardoor we zeker weten dat dit naadloos aansluit op jouw wensen en behoeften. We staan 24/7 paraat om je te helpen bij wat je ook maar nodig hebt om jouw reis perfect te maken.
Persoonlijk contact met Tessa en haar medewerkers voor, tijdens en na de reis. 24/7 beschikbaarheid voor jouw comfort.
Al onze reizen zijn volledig op maat gemaakt, gebaseerd op jouw wensen en behoeften en tot in de puntjes verzorgd.
Expertise en lokale kennis gecombineerd: alle locaties zijn persoonlijk door Tessa bezocht om de hoogste kwaliteit te garanderen.
Samenwerken met lokale partners voor direct contact en duurzame, betrouwbare relaties.
Geen grote hotelketens. Wij richten ons op lokale accommodaties en zorgvuldig uitgekozen lodges.
Duurzaam reizen zonder dat je erover na hoeft te denken. Wij hebben het voor je geregeld, dus het enige wat jij hoeft te doen is gewoon genieten van je reis!
Stressvrij reizen! Wij regelen alles voor jouw droomreis, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.
Altijd veilig en gemakkelijk betalen via VZR Garant.

Ontdek Afrika met een self-drive reis

Wil je het echte Afrika ontdekken? Kies dan voor een self-drive reis! Ervaar ultieme vrijheid, stop waar je maar wilt, maak contact met de lokale bevolking en beleef het dagelijkse leven van Afrika van dichtbij. Jouw Afrika Reis is gespecialiseerd in het op maat samenstellen van volledig verzorgde self-drive reizen in Zuid- en Oost-Afrika. Wij garanderen een perfect onderhouden huurauto, met 24/7 ondersteuning van onze lokale partnerorganisaties.

Onvergetelijke familiereizen voor jong en oud

Een reis naar Afrika is een onvergetelijke ervaring waar je als familie nooit over uitgepraat zal raken. Beeld je in: een privé game drive bij zonsopgang, gevolgd door een heerlijk ontbijt midden op de savanne. Voor de actieve gezinnen bieden wij volledig verzorgde wandelvakanties, bijvoorbeeld door de prachtige Zuid-Afrikaanse Drakensbergen. Jouw Afrika Reis stelt graag de ideale familiereis voor je samen, op maat gemaakt voor jong en oud. Een herinnering voor altijd.

Zorgeloos reizen &
duurzaamheid

Duurzaamheid is voor ons de norm. Als reiziger hoef jij je daar geen zorgen over te. maken. Wij zorgen ervoor dat jouw op maat gemaakte reis duurzaam is. We kiezen altijd voor kleinschalig en lokale projecten. Zo zorgen we voor een authentieke reiservaring en dragen we tegelijkertijd bij aan het welzijn van de lokale bevolking. Een voorbeeld is Honeybee Heroes, een project waarmee onze reizigers een bijenkorf kunnen adopteren in de Zuid-Afrikaanse Westkaap. Dankzij dit project heeft een vrouw zonder inkomsten nu een baan waarmee ze haar kinderen naar school kan sturen, en tegelijkertijd helpen we de natuur. Meer te weten komen over hoe we onze reizen duurzaam maken? Lees dan hier verder.

Hoe werkt het?Beschrijf je ideale droomreis


Reisexpert Tessa helpt je bij het samenstellen van je droomreis


Tevreden? Tijd om je koffers in te pakken!


Jouw droomreis begint

Laten we je droomreid door Afrika
werkelijkheid maken

Vul het contactformulier in en Jouw Afrika Reis neemt binnen 24 uur contact met je op.
Jouw Afrika Reis is aangesloten bij VVKR & VZR Garant.
Zo ben je altijd verzekerd van een veilige en zorgeloze reis.
Boek jou reis
Over ons
Onze bestemmingen
Gravel Africa
Contact
Blog
Informatie
Reisvoorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
FAQ’s

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en blijf als eerste op de hoogte van nieuwe
bestemmingen en unieke reiservaringen, inclusief reistips.