Voor wie

Bij Jouw Afrika Reis begrijpen we dat een luxe reis niet alleen een manier is om te ontspannen, maar ook een manier om bijzondere momenten te vieren. Onze luxe reizen zijn bij uitstek geschikt voor mensen die iets speciaals te vieren hebben, zoals een huwelijksreis, een jubileum of een andere mijlpaal.

accomodaties

Geniet van een weergaloos verblijf in de meest exclusieve accommodaties op de meest unieke locaties, midden in het hart van de Afrikaanse wildernis. Al onze accommodaties zijn persoonlijk bezocht door het team van Jouw Afrika Reis, wat jou de garantie geeft op een onvergetelijke reiservaring.

activiteiten

Verwacht exclusieve privé game drives, schilderachtige sundowners, of voor een meer avontuurlijke ervaring, een safari te paard die uitmondt in een bush breakfast. Stuk voor stuk onvergetelijke momenten. Om je ervaring nog specialer te maken, voegt Jouw Afrika Reis kleine verrassingen en onverwachte activiteiten toe.

unieke ervaringen

Een luxe reis met Jouw Afrika reis is gegarandeerd een reis om nooit te vergeten. Je mag niets minder dan het allerbeste verwachten: ervaren gidsen, adembenemende locaties, culinaire hoogstandjes en natuurlijk buitengewone activiteiten. It’s all in the details!

Jouw luxe droomreis tot
in de puntjes verzorgd

Wil je de meest adembenemende plekken van Afrika ontdekken tijdens een luxe droomreis? Een reis waarbij je je nergens zorgen over hoeft te maken, omdat wij aan elk detail hebben gedacht? Verwacht een reis die je stoutste verwachtingen overtreft, met exclusieve bestemmingen buiten de gebaande paden, weelderige accommodaties en de beste gidsen die exclusief tot jouw beschikking staan. Jouw Afrika Reis is gespecialiseerd in het samenstellen van luxe reizen naar Afrika. We nemen niet alleen de volledige organisatie op ons, maar zijn ook 24/7 beschikbaar tijdens je reis. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan lossen we het direct voor je op, zodat jij en je reisgezelschap ongestoord kunnen genieten.

Getrainde privégidsen

Bij Jouw Afrika Reis werken we nauw samen met de meest bekwame lokale gidsen en chauffeurs. We kiezen onze lokale partners persoonlijk uit, zodat je precies weet met wie je op reis gaat. Of het nu gaat om een toegewijde gids die je gedurende de hele reis begeleidt of om ervaren gidsen en rangers voor specifieke activiteiten op diverse bestemmingen; we garanderen passie en de beste training.

Culinair genieten

Tijdens jouw luxe droomreis naar Afrika streven we ernaar je een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. Terwijl je je verwondert over de wilde natuur om je heen, bereidt een lokale chef-kok de meest verrukkelijke en verse gerechten voor je. Of je nu op safari bent in de bush of een wijnreis maakt in de Westkaap, laat ons je wensen weten en Jouw Afrika Reis zorgt ervoor dat je culinaire dromen werkelijkheid worden.

Unieke locaties

Bij onze luxe reizen draait alles om de details. In plaats van te kiezen voor de standaard hotelketens, selecteren wij zorgvuldig op kleinschalige en exclusieve accommodaties op de meest betoverende locaties. Hier geniet je van zoveel privacy dat het voelt alsof je alleen bent in de wilde natuur, of dat nu te midden van de Afrikaanse bush is of aan een verlaten strand langs de Indische Oceaan.
“Wij hebben voor de tweede keer met het gezin een reis geboekt met Jouw Afrika Reis. Alles tot in de puntjes verzorgd en super genoten. Door vertraging van de aansluiting met het vliegtuig nog zaken omgegooid, Tessa regelde het allemaal. Op naar de derde keer.”

– Peter

Positieve impact en
betekenisvolle avonturen

Reizen heeft onvermijdelijk invloed op mens en natuur. Jouw Afrika Reis streeft ernaar deze impact zo positief mogelijk te maken. Wij kiezen bewust voor kleinschalige accommodaties die zich onderscheiden door hun duurzaamheid, omdat ze niet alleen de lokale economie ondersteunen, maar ook bijdragen aan het behoud en herstel van de natuur. Ons doel is het creëren van authentieke en zinvolle reiservaringen, vaak met accommodaties die beheerd worden door de lokale bevolking. Door af te wijken van de standaardroutes zorgen we ervoor dat jouw investering eerlijker wordt verdeeld over de lokale gemeenschappen. Dit resulteert in een win-winsituatie: jij ontdekt de meest ongerepte plekken en draagt zo bij aan een verbeterde levenskwaliteit voor anderen.
Zuid-Afrika telt een oneindige diversiteit aan landschappen en wilde dieren, met uitgestrekte savannes, ruige bergketens, jungle, wijngaarden en een eindeloze kustlijn. Cultureel gezien heeft Zuid-Afrika ook veel te bieden, met een multiculturele bevolking die een roerige geschiedenis deelt.
Tanzania is een droom voor natuurliefhebbers. Hier vind je de meest waanzinnige landschappen én de grootste concentratie wilde dieren ter wereld. Maar ook de Tanzanianen zelf zullen je hart veroveren. Jouw Afrika Reis laat je graag de minder bekende delen van dit prachtige land zien.
Kenia is de ultieme safaribestemming. Van het beroemde Masai Mara natuurreservaat met eindeloze savannes en de jaarlijkse grote wildebeest migratie, tot het mooie Amboseli Nationaal Park met uitzicht op de besneeuwde Mount Kilimanjaro, en zo kunnen we nog wel even doorgaan!

De sociale projecten van
Jouw Afrika Reis

Onze reizen hebben onvermijdelijk impact, en wij streven ernaar deze zo positief mogelijk te laten zijn. Door deel te nemen aan verschillende sociale projecten, zoals het jongerencentrum Songo, dragen wij bij aan het verbeteren van het leven van de lokale bevolking. Songo biedt kansarme kinderen uit een grote township van Stellenbosch de mogelijkheid om deel te nemen aan naschoolse activiteiten, gericht op zowel studie als sport. Hier ontvangen ze ondersteuning bij hun huiswerk en kunnen ze hun energie kwijt met mountainbikes en crossfietsen van Songo.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op.
We geven graag antwoord op je vragen.

Jouw Afrika Reis is aangesloten bij VVKR & VZR Garant. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige en zorgeloze reis.

Boek jou reis

Over ons

Onze bestemmingen

Gravel Africa

Contact

Blog

Informatie

Reisvoorwaarden

Privacy Policy

Disclaimer

FAQ’s

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en blijf als eerste op de hoogte van nieuwe bestemmingen en unieke reiservaringen, inclusief reistips.