Gezinsreizen

Gezinsreizen

Er is niets leukers dan samen met het gezin een onvergetelijk reis naar Afrika maken. Samen opzoek naar wilde dieren, leuke activiteiten ondernemen en met elkaar genieten van prachtige locaties.

Voor elke leeftijd is er iets te doen, voor de kleintjes zijn er leuk activiteiten zoals en ranger cursus waarin ze samen met een ranger verschillende activiteiten zullen uitvoeren en aan het einde van de dag een certificaat ontvangen. Zijn de kinderen al iets ouders? onderneem dan leuke activiteiten zoals aan zipline tour in de Drakensberge in Zuid-Afrika of maak prachtige wandelingen.

Tijdens gezinsreizen word er rekening gehouden met de leeftijden van de kinderen en of er leuke activiteiten te ondernemen zijn bij de accommodatie zodat de ouders zo nu en dan ook even heerlijk kunnen genieten van bijvoorbeeld een goed boek.

DSC_5453.JPG

Meer informatie?

Vul dan het contact formulier in

Vervoer

Gezinsreizen zijn er in alle soorten en maten. Self-drive, privé reizen met gids en groepsreizen. Welke reis er bij jullie gezin past ligt maar net al jullie wensen. Alles is mogelijk bij Jouw Afrika reis.

View More

Reizen op maat

Niemand is hetzelfde dus waarom zouden we allemaal dezelfde reis maken? Elke reis bij Jouw Afrika kan helemaal aangepast worden op jou wensen!

View More

Persoonlijke service

Omdat jouw Afrika reis een klein reisbureau is krijg je altijd persoonlijke service, tijdens de reis ben ik de eigenaar Tessa de Bruijn altijd beschikbaar via Whatsapp voor vragen, informatie, tips en ik vind het altijd geweldig om leuke reisfoto’s te ontvangen.

View More

Ontdek Kaapstad, cape point,de wijngebieden, Addo elephant park en de garden route met deze bijzondere reis. Een reis vol leuke activiteiten en voldoende tijd om tot rust te komen en van de omgeving te kunnen genieten.

Bekijk de reis

Ontdek verschillende wildparken zoals het bijzondere Pilanesberg, Marakele, Kruger en Hluhluwe–iMfolozi Park. Sluit de reis af met een ontdekken van de prachtige Drakensberge.

Bekijk de reis

Ontdek Zuid-Afrika van het Kruger nationaal park tot aan het bruisende Kaapstad. Een perfecte reis om te maken met het gehele gezin.

Bekijk de reis