Groepsreizen

Groepsreizen

Samen met een getraind gids en een gezellige groep opzoek naar de mooiste locaties, wildlife en cultuur in Afrika. Jouw Afrika reis bied groepsreizen aan in Botswana, Namibie, Kenia en Tanzania.

Om kwaliteit te garenderen heeft Jouw Afrika reis er voor gekozen om enkel groepsreizen aan te bieden in klein groepen. In Kenia, Tanzania en Namibië zullen er nooit meer dan 6 personen in de 4x4 auto's zitten. In Botswana is dit maximaal 9 of 12 (verschillend per reis).

In Kenia, Tanzania en Namibië word er gebruik gemaakt van verlengde 4x4 auto's die zijn voorzien van stroom en een kleine koelkast. De groepsreizen in deze landen worden enkel met accommodatie aangeboden. Naast alleen groepsreizen over het land zijn er ook mogelijkheden voor vlieg reizen!

In Botswana bieden we camping en accommodatie groepsreizen aan. Tijdens de camping reizen word er tijdens de gehele reizen gebruik gemaakt van een speciaal ontworpen 4x4 waar maximaal 12 personen in kunnen. De auto is voorzien van stroom en een kleine koelkast. Tijdens de accommodatie reizen word er gedeeltelijk gebruik gemaakt van de 4x4 en van een mini bus.

20170803-KN2B0007-3

Meer informatie?

Vul dan het contact formulier in

Jouw Afrika reis IN TO THE WILD groepsreis

Wist je dat Jouw Afrika reis jaarlijks een hele speciale groepsreis organiseert? Deze groepsreis is speciaal samengesteld voor mensen die gek zijn op de natuur en wandelen. Tijdens de reis ontdek je de Oceaan rondom Kaapstad, ga je wandelen in de Cederbergen en doe je een Eco traning in het Kruger park.

View More

De reis die bij jouw past

Niemand is hetzelfde dus waarom zouden we allemaal dezelfde reis maken? Bij Jouw Afrika reis is er voor iedereen iets wils! Heb je een speciale groepsreis in gedachten maar zie je deze niet op de website staan? hou je dan vooral niet in en neem contact op via info@jouwzuidafrikareis.nl dan gaan we samen opzoek naar jouw perfecte groepsreis.nl

View More

Persoonlijke service

Omdat jouw Afrika reis een klein reisbureau is krijg je altijd persoonlijke service, tijdens de reis ben ik de eigenaar Tessa de Bruijn altijd beschikbaar via Whatsapp voor vragen, informatie, tips en ik vind het altijd geweldig om leuke reisfoto’s te ontvange

View More

Een bijzondere groepsreis voor de echte safari lief hebber! Bezoek de hoogte punten van Botswana zoals de Naxii pan, Moremi game reserve, Okavango delta en Chobe national park!

Bekijk de reis

Een bijzondere groepsreis voor de echte safari lief hebber! Bezoek de hoogte punten van Botswana zoals de Kalahari Game Reserve, Moremi game reserve, Okavango delta en Chobe national park!

Bekijk de reis
Vind hier
Jouw Droomreis