Huwelijksreizen

Huwelijksreizen

Een onvergetelijke reis, met z'n tweeën even helemaal weg, even alleen aandacht voor elkaar en voor de prachtige omgeving om jullie heen

Naast een prachtige omgeving moeten de accommodaties ook stuk voor stuk bijzonder zijn. En daar zijn we ons bij Jouw Afrika reis maar al te goed van bewust.

Voor elk budget kunnen we een bijzondere huwelijksreis samenstellen. Wees dus niet bang dat je met een klein budget geen onvergetelijke reis naar Afrika kunt maken. Afrika heeft bijzondere accommodatie's voor elk budget!

76782767_442402649752838_5764786309637865472_n

Meer informatie?

Vul dan het contact formulier in

Safari en strand

Na een safari reis is het heerlijk om een huwelijksreis af te sluiten met een aantal dagen aan het strand. Genieten van zon, zee en strand en elkaar!

View More

Reizen op maat

Niemand is hetzelfde dus waarom zouden we allemaal dezelfde reis maken? Elke reis bij Jouw Afrika kan helemaal aangepast worden op jou wensen!

View More

Persoonlijke service

Omdat jouw Afrika reis een klein reisbureau is krijg je altijd persoonlijke service, tijdens de reis ben ik de eigenaar Tessa de Bruijn altijd beschikbaar via Whatsapp voor vragen, informatie, tips en ik vind het altijd geweldig om leuke reisfoto’s te ontvange

View More