Luxe reizen

Luxe reizen

Een luxe reis naar Afrika is niet compleet zonder de meest bijzondere activiteiten en accommodaties. De lodges voor de luxe reizen naar Afrika zijn persoonlijk door mij gekozen om kwaliteit en service te garanderen.

Wat je kunt verwachten tijdens een luxe reis naar Afrika? de beste gidsen, adembenemende locaties, heerlijk eten en natuurlijk de meeste bijzondere activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan privé game drives, sundowners of als je opzoek bent naar iets actievers dan is een paard safari die eindigt in een bush breakfast een onvergetelijke ervaring.

Een luxe reis met Jouw Afrika reis is gegarandeerd een reis om nooit te vergeten.

75442936_2530957183651311_5179738216902688768_n

Meer informatie?

Vul dan het contact formulier in

Accomodatie

Afrika heeft de meest uiteenlopende luxe loges. Denk aan de meest exclusieve game drives, heerlijk eten, adembenemende uitzichten en de beste service. Tijdens een luxe reis naar Afrika zul je elke dag weer versteld zijn van de gastvrijheid n de service.

View More

Reizen op maat

Niemand is hetzelfde dus waarom zouden we allemaal dezelfde reis maken? Elke reis bij Jouw Afrika kan helemaal aangepast worden op jou wensen!

View More

Persoonlijke service

Omdat jouw Afrika reis een klein reisbureau is krijg je altijd persoonlijke service, tijdens de reis ben ik de eigenaar Tessa de Bruijn altijd beschikbaar via Whatsapp voor vragen, informatie, tips en ik vind het altijd geweldig om leuke reisfoto’s te ontvange

View More

De ultieme luxe huwelijksreis met een overgetelijk verblijf op een prachtig eiland voor de kust van Mozambique.

Bekijk de reis