Paardsafari

Paardsafari

Ben jij een geoefende ruiter? gek op wilde dieren en prachtige landschappen? dan is een paardsafari naar Kenia iets voor jou!

Er zijn verschillende safari's in Kenia die je ter paard kunt maken. Mara ride, door Masai mara. Ambosli, paardrijden met de Kilimanjaro op de achtergrond en de tocht door Laikipia, een prachtig uniek wildlife gebied.

Elke tocht heeft zijn eigen hoogtepunten en bijzonderheden. Tijdens de reis verblijf je in privé camps in luxe tenten. De tenten worden elke dag door het meereizende personeel opgezet. De tenten zijn voorzien van een comfortabel bed.

Offbeat Safaris - Riding with buffalo in the Masai Mara

Meer informatie?

Vul dan het contact formulier in

Accomodatie

Tijdens de safari tocht verblijf je in een tent met comfortabel bedden. De tenten worden opgezet door het meereizende personeel dus als jullie na een dag paardrijden aankomen op de camping plaats staat alles al klaar.

View More

Getrainde ruiter

Om mee te kunnen doen aan deze safari tocht is het belangrijk dat je een getrainde ruiter bent.

View More

Persoonlijke service

Omdat jouw Afrika reis een klein reisbureau is krijg je altijd persoonlijke service, tijdens de reis ben ik de eigenaar Tessa de Bruijn altijd beschikbaar via Whatsapp voor vragen, informatie, tips en ik vind het altijd geweldig om leuke reisfoto’s te ontvangen

View More