Treinreizen

Treinreizen 

Reizen door Afrika in een luxe trein. Een reis vol  prachtige landschappen, activiteiten en geweldige service. De treinen zijn van alle luxe voorzien. De cabines zijn voorzien van een privé badkamer en tweepersoonsbed.

Er zijn verschillend routes door heel Afrika. Denk aan reizen zoals van Kaapstad naar Petoria(Zuid-Afrika), Petoria naar Walvisbaai (Namibië) of zelfs van Dar es salaam (Tanzania) Lobito (Angola).

De treinreizen zijn unieke eravringen en zijn te combineren met verschillnde activiteiten, zoals safari's, city tours of zelfs gehele golfreizen.

JB-DesertDusk-HRes

Meer informatie?

Vul dan het contact formulier in

Voorafgaand en na de reis

Het is mogelijk om voor of na de reis meerdere dagen in de stad van vertrek/aankomst te verblijven. Vraag naar de mogelijkheden via het contact formulier bij de gewenste reis.

View More

De trein

De treinen zijn van alle luxe voorzien. Tijdens de reis verblijf je in een prive cabine met een privé badkamer. De maaltijden worden geserveerd in een gemeenschappelijk wagon.

View More

Persoonlijke service

Omdat jouw Afrika reis een klein reisbureau is krijg je altijd persoonlijke service, tijdens de reis ben ik de eigenaar Tessa de Bruijn altijd beschikbaar via Whatsapp voor vragen, informatie, tips en ik vind het altijd geweldig om leuke reisfoto’s te ontvange

View More