Wandelreizen

Wandelreizen 

Gek op wandelen? Dan ben je in Afrika helemaal op je plek. In landen zoals Zuid-Afrika en Tanzania kun je prachtige en bijzondere wandelingen maken.

Bij Jouw Afrika reis is er voor elke wandelaar iets geschiktst. Ben je een fantieke wandenleraar en gek op het beklimmen van bergen dan zijn er prachtige wandeltochten op bijvoorbeeld de Kilimanjaro maar ook in Zuid-Afrika in de prachtige Drakensberge.  Hou j wel van wandelen maar wandel je liever langs de prachtige kustlijn van Zuid-Afrika? Denk dan aan bijvoorbeeld een wandelreis over de Otter trail!

hiking vulture

Meer informatie?

Vul dan het contact formulier in

Accomodatie

Kamperen, guesthouse, luxe hotels, lodges het kan allemaal tijdens een wandelvakantie! Het bekend slack packing word steeds populairder in Afrika. Tijdens de reis word je bagage van locatie naar locatie gebracht zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken!

View More

Reizen op maat

Niemand is hetzelfde dus waarom zouden we allemaal dezelfde reis maken? Elke reis bij Jouw Afrika kan helemaal aangepast worden op jou wensen!

View More

Persoonlijke service

Omdat jouw Afrika reis een klein reisbureau is krijg je altijd persoonlijke service, tijdens de reis ben ik de eigenaar Tessa de Bruijn altijd beschikbaar via Whatsapp voor vragen, informatie, tips en ik vind het altijd geweldig om leuke reisfoto’s te ontvangen.

View More

Een onvergetelijke wandelreis in de Drakensberge. Wandel door de prachtige landschappen, bewonder de gieren kolonie en slaap in comfortabele lodges.

Bekijk de reis