Self-Drive

Self-drive reizen

In je eigen auto opstap in Afrika! Misschien een beetje spannend, maar het is een hele bijzondere ervaring en het geeft je de ultieme vrijheid om Afrika echt te leren kennen.

Let wel op dat het niet elk land mogelijk is om met een gewone personen auto op stap te gaan. Zuid-Afrika heeft over is het enigste land waarin Jouw Afrika reis personenauto's verhuurd. In Namibië en Botswana moet er minsten gerende worden met een Renault duster, dit heeft alles te maken met de staat van de wegen. In Tanzania word enkel gereden met 4x4.

Zuid-Afrika, Namibië en Botswana zijn gewend aan dat er toeristen rondrijden door de uitgestrekte landschappen maar in Tanzania rijden de toeristen in de meeste gevallen rond met een gids. Met deze reden zijn de 4x4 auto's uitgerust met verschillende extra snufjes zoals een 'Panic button' zodat als je ooit ergens vast komt te staan je altijd iemand kunt bereiken.

Self-drive reizen zijn er dus in verschillende soorten en maten en voor ieder budget en niveau.

f5a0891d-505f-40cd-896c-8fafa876223c

Meer informatie?

Vul dan het contact formulier in

Accomodatie

Kamperen, guesthouse, luxe hotels, lodges het kan allemaal! In Zuid-Afrika, Namibië en Botswana is het mogelijk om enkel te kiezen voor kamperen maar het is ook mogelijk om het kamperen af te wisselen met accommodatie. In Tanzania is het enkel mogelijk om een self-drive te maken met accommodatie.

View More

Reizen op maat

Niemand is hetzelfde dus waarom zouden we allemaal dezelfde reis maken? Elke reis bij Jouw Afrika kan helemaal aangepast worden op jou wensen!

View More

Persoonlijke service

Omdat jouw Afrika reis een klein reisbureau is krijg je altijd persoonlijke service, tijdens de reis ben ik de eigenaar Tessa de Bruijn altijd beschikbaar via Whatsapp voor vragen, informatie, tips en ik vind het altijd geweldig om leuke reisfoto’s te ontvangen.

View More

Een self-drive reis door Tanzania. Bezoek bijzondere locaties zoals Lake Manyara, Ngorongoro crater, Arusha nationaal park ein eindig de reis aan het strand in Bagamoyo

Bekijk de reis

Een onvergetelijke wandelreis in de Drakensberge. Wandel door de prachtige landschappen, bewonder de gieren kolonie en slaap in comfortabele lodges.

Bekijk de reis

Ontdek Kaapstad, cape point,de wijngebieden, Addo elephant park en de garden route met deze bijzondere reis. Een reis vol leuke activiteiten en voldoende tijd om tot rust te komen en van de omgeving te kunnen genieten.

Bekijk de reis