ZOEK REIZEN

Reizen op maat

De Self-drive reizen en reizen met een privé gids die je hieronder vindt, zijn volledig aan te passen aan jullie eigen wensen. Je hoeft dus geen vast pakket te kopen. Samen met Jouw Afrika reis bouw je dus een geheel persoonlijke reis.

Groepsreizen

Niet het gehele aanbod van de groepsreizen staan op de website. Ben je opzoek naar een speciale of unieke groepsreis? Vul dan gerust het contact formulier in en dan ga we samen opzoek naar de groepsreis die bij jouw wensen past.

Selecteer een land :

Selecteer een datum :

Type reizen :

Treinreizen

Luxe reizen

Self-Drive

Huwelijksreizen

Wandelreizen

Paardsafari

Safari

Gezinsreizen

Groepsreizen

Max Prijs :

Aanbiedingen

Aantal dagen :

12 - 20 Dagen

20- 31 Dagen

3 - 6 Dagen

6 - 12 dagen

Actief :

Actief

Actief +

Relax

Aantal personen :

1

2

3

4

5

6

7+

Ontdek Kenia met deze onvergetelijke huwelijksreis. Ga opzoek naar de big 5 in wildparken zoals Masai mara en Amboseli. En geniet van witte stranden en een blauwe zee aan de kust.

Bekijk de reis

Een bijzondere groepsreis voor de echte safari lief hebber! Bezoek de hoogte punten van Botswana zoals de Naxii pan, Moremi game reserve, Okavango delta en Chobe national park!

Bekijk de reis

Ontdek het noorden van Tanzania met deze prachtige rondreis. Maak prachtige wandelingen door adembenemende landschappen en ga opzoek naar de big 5 met jullie eigen privé chauffeur/gids.

Bekijk de reis

De ultiem safari reis voor het hele gezin. Bezoek prachtige safari parken zoals Samburu en Masai mara en eindig de reis met een week aan het strand met een prachtige blauwe zee.

Bekijk de reis