AANTAL REIZEN GEORGANISEERD:

47

LANDEN

Vind hier
Jouw Droomreis

Uitgelicht

GROEPSREIS:

INTO THE WILD

Juni 2020, exacte datum volgt snel!

Ontdek de zee rondom Kaapstad, wandel door de uitgestrekte landschappen van de Cederbergen en beleef het kruger park op een unieke manier! Deze reis is niet voor iedereen geschikt, ben jij niet bang voor vieze handen, slapen onder de sterren tussen de wilde dieren en ben je gek op wandelen en de natuur dan is deze reis echt iets voor jou!

Durf jij deze reis aan?

€ 2750,-

VVKR

Jouw Afrika reis is aangesloten bij de VVKR, dit betekend dat jouw afrika reis een betrouwbaar reisbureau is.

Meer informatie

STO garant

Met de garantieregeling van STO garant worden de betalingen voor pakketreizen bij Jouw afrika reis altijd gedaan via Certo Escrow, met de regeling van STO garant is jouw pakketreis dus altijd beschermd.

Meer informatie

Calamiteitenfonds

Jouw Afrika reis is aangesloten bij het Calimiteitenfonds dit betekend dat je jouw reis kunt verzekering tegen natuurrampen of ernstige onlusten en dit voor enkel 2,50 euro per reis.

Persoonlijke service

Omdat jouw Afrika reis een klein reisbureau is krijg je altijd persoonlijke service, tijdens de reis ben ik de eigenaar Tessa de Bruijn altijd beschikbaar via Whatsapp voor vragen, informatie, tips en ik vind het altijd geweldig om leuke reisfoto’s te ontvangen.

Reizen op maat

Niemand is hetzelfde dus waarom zouden we allemaal dezelfde reis maken? Elke reis bij Jouw Afrika kan helemaal aangepast worden op jou wensen!

Gidsen en Chauffeurs

Jouw Afrika reis weet hoe belangrijk het is om op reis te gaan met een goed getrainde gids die net zo gek is op reizen, de big 5 en de natuur als jij dat bent! Jouw Afrika reis doet er dus ook alles aan om alleen maar gebruik te maken van getrainde gidsen en chauffeurs.

Vind hier
Jouw Droomreis