OVER ONS

Wie is Jouw Afrika reis?

Tessa de Bruijn

Toen ik in 2014 voor het eerst Zuid-Afrika bezocht, was ik meteen verkocht! Het mooie afwisselende landschap, het heerlijke klimaat, de vriendelijke mensen en het veel te lekkere eten.
Het is nu 6 jaar geleden dat ik voor het eerst in Zuid-Afrika aankwam sinds dien heb ik een aantal jaar in Zuid-Afrika gewoond en prachtige reizen gemaakt door Namibie, Botswana, eSwatini, Lesotho en Kenia.
Ik heb JAR opgericht, omdat toen ik in 2016 een reis voor mijn ouders wilde boeken het mij opviel dat iedereen dezelfde reizen aanbood en dat vond ik zonde want er was zoveel meer te zien! Ik wil dat iedereen een unieke reis naar dit prachtige continent kan maken. Er is zoveel te zien en nog zoveel te ontdekken!

Jouw Afriks reis

Voor jouw unieke

droomreis

In Afrika kun je de meest uiteenlopende reizen maken van Self-drive met de meest uiteenlopende accomadaties, tot aan reizen met prive gids/chauffeur.

 

Jouw afrika reis is gespecialiseerd in reizen naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Mozambique, Zimbabwe, Zambia, Kenia en Tanzania.

 

Heb jij altijd al een onvergetlijke reis naar Afrika willen maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je geen zin om uren achter de computer te zitten om de juiste accmodatie, de leukste activiteiten en de mooiste bezienswaardigheden te vinden? Neem dan snel contact op met jouw afrika reis dan plannen wij samen jouw ultieme droomreis.

Wil je liever zelf je reis boeken maar vind je het allemaal maar lastig? Dan heeft Jouw Afrika reis ook een website met al de infroamtie om je eigen droomreis te boeken www.jouwzuidafrikareis.nl

Onvergetelijke accommodaties

Adembenemende landschappen

Bijzondere culturen

Reizen op maat

Niemand is hetzelfde dus waarom zouden we allemaal dezelfde reis maken? Elke reis bij Jouw Afrika kan helemaal aangepast worden op jou wensen!

Kleinschalige reisoganisatie

Jouw Afrika reis is een kleine reisorganisatie die is gespecialiseerd in het plannen van unieke en luxe reizen. 9 van de 10 locaties zijn bezocht door mijzelf hierdoor weet ik precies welke accomdaties bij mijn klanten passen.

Gezinsreizen

Wil je met jouw gezin Afrika verkennen? Samen opzoek naar de big 5 en leuke activiteiten ondernemen? Dan ben je bij Jouw afrika reis aan het juiste adres!

Self drive

Een self-drive reis maken door Zuid-Afrika, Namibie, Botswana of zelfs door Tanzania? Bij Jouw afrika reis krijg je naast 24/7 uur service ook een geheel persoonlijk draaiboek vol met geschiedenis, weetjes en tips voor de leukste activiteiten en de lekkerste restaurants!