OVER ONS

Wie is Jouw Afrika reis?

Tessa de Bruijn

Toen ik in 2014 voor het eerst Zuid-Afrika bezocht, was ik meteen verkocht! Het mooie afwisselende landschap, het heerlijke klimaat, de vriendelijke mensen en het veel te lekkere eten.
Het is nu 5 jaar geleden dat ik voor het eerst in Zuid-Afrika aankwam sinds dien heb ik een aantal jaar in Zuid-Afrika gewoond en prachtige reizen gemaakt door Namibie, Botswana, eSwatini, Lesotho en Kenia.
Ik heb JAR opgericht, omdat ik schrok van de prijzen die aanbieders vroegen voor hun reizen. Ik wil graag dat iedereen zijn of haar persoonlijke droomreis door Afrika kan maken, zonder hiervoor honderden Euro's extra te moeten betalen.

Jouw Afrika reis plant jou droomreis van A tot Z voor een eerlijke prijs

In Afrika kun je de meest uiteenlopende reizen maken van budget Self-drive tot aan luxe reizen met prive gids/chauffeur, liever met een leuke groep op reis? dan is dit ook mogelijk.

 

Jou afrika reis is gespecialiseerd in reizen naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zambia, Kenia, Tanzania, Uganda, Rwanda en Mauritius.

 

Heb jij altijd al een onvergetlijke reis naar Afrika willen maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je geen zin om uren achter de computer te zitten om de juiste accmodatie, de leukste activiteiten en de mooiste bezienswaardigheden te vinden? Neem dan snel contact op met jouw afrika reis dan plannen wij samen jouw ultieme droomreis.

Onvergetelijke accommodaties

Adembenemende landschappen

Bijzondere culturen

Reizen op maat

Niemand is hetzelfde dus waarom zouden we allemaal dezelfde reis maken? Elke reis bij Jouw Afrika kan helemaal aangepast worden op jou wensen!

Groepsreizen

Jouw afrika reis verkoopt enkel kwaliteits groepsreizen en geen budget groepsreizen zodat wij samen jouw droomreis waar kunnen maken.

Gezinsreizen

Wil je met jouw gezin Afrika verkennen? Samen opzoek naar de big 5 en leuke activiteiten ondernemen? Dan ben je bij Jouw afrika reis aan het juiste adres!

Self drive

Een self-drive reis maken door Zuid-Afrika, Namibie, Botswana of zelfs door Tanzania? Bij Jouw afrika reis krijg je naast 24/7 uur service ook een geheel persoonlijk draaiboek vol met geschiedenis, weetjes en tips voor de leukste activiteiten en de lekkerste restaurants!