Mozambique

Ontdek Mozambique

Heerlijk tot rust komen op een wit strand met uitzicht op een blauw zee? Dan ben je in Mozambique aan het juiste adres! Mozambique is een perfecte bestemming voor een rustgevende vakantie aan het strand.

Vanaf verschillende locaties in Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zambia kun je naar prachtige locaties in Mozambique vliegen. Dit maakt het de ideale bestemming om na een safari bijvoorbeeld je huwelijksreis af te sluiten in Mozambique.

Mozambique heeft prachtige kleinschalige lodges in verschillende prijsklassen, grote en op verschillende prachtige locaties.

anantara_bazaruto_spa_lobby_1920x1037

Meer weten?

Huwelijksreis

Mozambique heeft prachtige witte stranden met een nog mooiere blauwe zee. Heerlijk bijkomen en alleen genieten van heerlijk weer, eten, en elkaar. Een huwelijksreis naar Mozambique is onvergetelijk.

View More

Vervoer

In Mozambique zijn zijn er verschillende mogelijkheden om je te verplaatsen zoals met het openbaar vervoer, self-drive of met en chauffeur. Tijdens reizen zoals huwelijksreizen word er gebruik gemaakt van chauffeurs. Wil je Mozambique verkennen als tussenstop tijdens je rondreis door Zuid-Afrika dan is dat ook mogelijk.

View More

Actief

Naast prachtig witte stranden is Mozambique ook een bestemming voor de actieve reizigers. Ga bijvoorbeeld kitesurfen, SUP of glij van de gigantische duinen op een sandboard! Ook is Mozambique een droom locatie voor de duikers.

View More