Namibië

Ontdek Namibië

Namibie is een land met een heel indrukwekkend landschap. Het echte Namibie gevoel is toch wel het rondrijden over hobbelige wegen met een grote stofwolk achter de auto. Tijdens mijn eigen reis door dit bijzondere land had ik een enorm gevoel van vrijheid, uren lang rijden over off road wegen met zo nu en dan een boerderij en verder niets, heerlijk!

Het indrukwekkend zuiden met de fish river canyon, het westen met het prachtige rode landschap van de kalahari woestijn en het noorden vol met cultuur en wilde dieren. Elk hoekje van het land heeft zijn eigen charme.

Een reis naar Namibië is een ervaring die je nooit meer zult vergeten. Er zijn verschillende manieren om dit bijzondere land te leren kennen, Self-drive met kamperen, Self-drive met accommodatie, groepsreizen en als je Namibie ook vanuit de lucht wil bewonderen kun je zelfs en reis maken met een klein vliegtuig (Prive of in een groep).

IMG_0945

Meer informatie?

Vul dan het contactformulier in

Boek op tijd

Doordat Namibië in een korte tijd populair is geworden zijn veel accommodaties snel uitverkocht vooral locaties zoals Sesriem of Fish river canyon. Hou er dus rekening mee dat zo nu en dan de gewenste accommodatie/camping niet beschikbaar zullen zijn.

View More

Accomodatie

Doordat Namibië een opkomend land is zijn vele accommodaties geheel nieuw, dit heeft natuurlijk vele voordelen! Zo zijn de meeste campingplaatsen voorzien van een privé toilet gebouw. Verblijf je liever in accomodaties? dan is dit ook zeker mogelijk, de lodges zijn net als de campings nieuw en hierdoor voorzien van alle luxe. De accommodaties zijn persoonlijk door mij uitgezocht waardoor jullie verzekerd zijn van prachtige locaties en waar voor je geld.

View More

Off-road

Hou er rekening mee dat de wegen in Namibië grotendeels off road zijn en dat het land uitgestrekt is en de bezienswaardigheden zo nu en dan ver uit elkaar liggen. Door deze twee omstandigheden breng je al snel veel tijd door in de auto.

View More