Zuid Afrika

Ontdek Zuid-Afrika 

Zuid-Afrika is het land waar het voor mij persoonlijk allemaal begon! De gastvrije mensen, de prachtige natuur en het heerlijke eten pakte mij in vanaf dag 1.

Dit prachtige en gastvrije land is een fijn land om zelf met een auto op pad te gaan. Uren rijden door wisselende landschappen die je altijd weer versteld doen staan. Elke provincie heeft zijn eigen charme. Neem bijvoorbeeld de Westerne cape met de prachtige Garden route en het gezellige moderne Kaapstad of Limpopo met verschillende Big 5 parken.

Je kunt zonder enkel probleem meerdere reizen naar Zuid-Afrika maken en nooit uitgekeken raken. Het land zit vol verassingen zoals de prachtige Drakensberge of het bijzondere Kgalagadi Transfrontier Park.

DSC_6962.JPG

Meer informatie?

Vul dan het contact formulier in

Accomodatie

Kamperen, guesthouse, luxe hotels, lodges het kan allemaal in Zuid-Afrika! Door de vele verschillende accommodaties is reizen door Zuid-Afrika voor ieders budget mogelijk. De accommodaties zijn persoonlijk door mij uitgekozen om er zeker van te zijn dat jullie allemaal kennis zullen maken met de echte zuid Afrikaanse gastvrijheid.

View More

Safari

Zuid-Afrika zit vol met nationale en privé parken waar je prachtige safari's kunt maken. Het bijzondere aan een safari reis in Zuid-Afrika is dat je naast het spotten van wilde dieren in elk park weer een ander landschap zult aantreffen.

View More

Avontuurlijk

Ben je opzoek naar een avontuurlijke reis? dan ben je in Zuid-Afrika helemaal op je plek. Ben je bijvoorbeeld gek op wandelen vraag dan snel informatie aan over de Vulture trail in de Drakensberge ik beloof je dat dit een onvergetelijke wandeling zal zijn

View More