Safari

Safarireizen

Een safari reis maken naar Afrika is een onvergetelijke ervaring. Opzoek naar wilde dieren in de meest adembenemende landschappen. Elk land in Afrika heeft zijn eigen bijzonderheden. Bekijk de wildebeest migratie in Kenia, ga opzoek naar wilde dieren in een traditionele Mokoro in Botswana of laat je verassen door de woestijn olifanten in Namibië.

Jouw Afrika reis bied self-drive safari's aan in Zuid-Afrika, Botswana, Namibië en Tanzania. Naast slelf-drive safari's bied Jouw Afrika reis ook klein schalige bijzondere safari reizen aan naar Botswana, Kenia en Tanzania.

Jouw Afrika reis biedt enkel kleinschalige safari groepsreizen aan dit om de beleving zo onvergetelijk mogelijk te maken. In Kenia,Tanzania, Namibië deel je de auto enkel met 6 personen. In Botswana zal de groep nooit groter zijn dan 9 of 12 personen.

IMG_0945

Meer informatie?

Vul dan het contact formulier in

Gidsen

Jouw Afrika reis weet hoe belangrijk het is om op reis te gaan met een goed getrainde gids die net zo gek is op reizen, de big 5 en de natuur als jij dat bent! Jouw Afrika reis doet er dus ook alles aan om alleen maar gebruik te maken van getrainde gidsen en chauffeurs.

View More

Reizen op maat

Niemand is hetzelfde dus waarom zouden we allemaal dezelfde reis maken? Elke reis bij Jouw Afrika kan helemaal aangepast worden op jou wensen!

View More

Persoonlijke service

Omdat jouw Afrika reis een klein reisbureau is krijg je altijd persoonlijke service, tijdens de reis ben ik de eigenaar Tessa de Bruijn altijd beschikbaar via Whatsapp voor vragen, informatie, tips en ik vind het altijd geweldig om leuke reisfoto’s te ontvangen.

View More